Experience Scottsdale

4250 North Drinkwater Boulevard Suite 300 Scottsdale AZ 85251

Waarom kiezen voor onze bestemming?

De bestemmingsexperts van Experience Scottsdale zetten zich in om uw visie van een succesvolle bijeenkomst waar te maken. We bieden een compleet scala aan gratis diensten om aan al uw vergader- en programmavereisten te voldoen, van volledige coördinatie van inspecties ter plaatse en distributie van leads op maat tot creatieve ideeën voor unieke themafeesten, reisroutes en groepsdiners. Experience Scottsdale zal een op maat gemaakt biedingsvoorstel opstellen en presenteren aan uw raad van bestuur of besluitvormers. Om het aantal bezoekers te vergroten, bieden we aantrekkelijke reisgidsen, lokbrochures, video's, e-ansichtkaarten, downloadbare foto's en promotionele ansichtkaarten. Scottsdale's unieke omgeving in de Sonorawoestijn biedt meer dan 330 dagen zonneschijn, met evenementen en gebeurtenissen die het hele jaar door in volle gang zijn. Dit maakt de bestemming ideaal voor het plannen van unieke activiteiten als aanvulling op uw vergadering en om de Scottsdale-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Profiteer van de idyllische temperaturen en ga naar de links met bijna 200 wedstrijdgolfbanen om uit te kiezen. Geniet van de bezienswaardigheden tijdens een vroege ochtendwandeling door het McDowell Sonoran Preserve in Scottsdale, dat momenteel 30.200 hectare groot is en dat er de komende jaren nog meer van de tap zullen worden toegevoegd. Op zoek naar een adrenalinestoot? Probeer een woestijnjeep- of Hummer-tocht door de steile bergen of bekijk de woestijn van bovenaf tijdens een serene ballonvlucht. Voor werkelijk spectaculaire luchtfoto's kun je je voorbereiden op een watervliegtuigtocht met een waterlanding op Roosevelt Lake of een helikopter nemen om over iconische locaties zoals Camelback Mountain te vliegen. Verras uw smaakpapillen en verken de eetcultuur van Scottsdale met bijna 600 restaurants om uit te kiezen. Lokaal eten in Scottsdale was nog nooit zo eenvoudig: chef-koks onderhouden hun eigen kruidentuinen en gebruiken lokale, biologische leveranciers om hun menu's samen te stellen. Bij het begin van de avond wacht u een overvloed aan uitgaansactiviteiten. Ga naar het centrum van Scottsdale, waar je een uitgaanservaring vindt die bij je stemming past. De nachtelijke afleidingen variëren van hippe clubs tot gezellige wijnbars tot westerse honky tonks. Het centrum van Scottsdale biedt in totaal bijna 90 uitgaansgelegenheden, waarvan de meeste op korte loopafstand of met de fietstaxi van elkaar liggen. De resorts van wereldklasse in Scottsdale maken het gemakkelijk om te ontspannen en tot rust te komen. Of u nu op zoek bent naar eersteklas golfbanen, verjongende spabehandelingen of luxe, verleidelijke restaurants, de resorts van Scottsdale bieden een exclusieve ervaring op maat voor u.

Promoties

Site See Fly Free

10-04-2024 – 31-12-2026

Summer Rebate Promotion

Multiple dates available

Bekroningen

Aandachtspunten locatie

Cvent's 2024 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2024 Top Meeting Destinations.

Cvent's 2023 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2023 Top Meeting Destinations.

Afstand vanaf vliegveld

  • Phoenix Sky Harbor International Airport (PHX)

    9 mijl van stadscentrum

  • Luchthaven Scottsdale

    9 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Attracties

Als het op unieke ervaringen aankomt, biedt Scottsdale opties die variëren van musea van wereldklasse en een gerenommeerde botanische tuin tot het grootste wildernisreservaat van het land. Pretparken, een bekroonde dierentuin en een spoorwegmuseum spreken alle leeftijden aan. En als u op zoek bent naar een voorproefje van het Oude Westen, ligt de grootste remake van een westerse stad uit 1880 in de staat op slechts enkele minuten afstand.

Golf

Welkom op's werelds beste golfbestemming. Het is een gewaagde bewering, maar we hebben de cijfers om het te ondersteunen. Begin met bijna 200 golfbanen in de omgeving van Scottsdale en meer dan 330 dagen zon per jaar. Voeg daar buurtbewoners aan toe zoals Aaron Baddeley, Brandels Chamblee en Tom Lehman. En als klap op de vuurpijl een benijdenswaardige verzameling golflifestyle-activiteiten, zijn de deugden van Scottsdale op een doorsnee dag zo helder als de lucht.

Ontdekking van de woestijn

Je kunt de Sonorawoestijn in Scottsdale verkennen, van kronkelende rivieren en torenhoge toppen tot weelderige valleien en arroyos. Maak een wandeling in het McDowell Sonoran Preserve in Scottsdale. Maak een duik tijdens een wildwaterraftingtrip. Of trek naar de meest ongerepte vlaktes van de woestijn tijdens een offroad-tour per jeep, Hummer of te paard. Van doe-het-zelf-ervaringen tot begeleide excursies, ontdek de avontuurlijke kant van Scottsdale.

Kunst en cultuur

Scottsdale's betoverende omgeving in de Sonoran Desert inspireert al generaties lang kunstenaars. Hier floreert kunst binnen de muren van meer dan 100 galerieën, een van de meest geconcentreerde collecties in het land. Scottsdale is ook de thuisbasis van veelgeprezen musea, architectonische wonderen, de Scottsdale ArtWalk, concertzalen van wereldklasse en een bekroond openbaar kunstprogramma. Laat Scottsdale je innerlijke artiest inspireren!

Uitgaansleven

Als de zon ondergaat, bruist Scottsdale van leuke activiteiten tot laat op de avond, waaronder meer dan 80 wijnbars, lounges en dansclubs midden in het centrum. Wil je naar een show kijken? Bekijk het laatste nieuws op het gebied van wereldmuziek, dans en comedy in onze centra voor podiumkunsten. Je vindt er ook onverwachte opties zoals de legendarische Scottsdale ArtWalk, concerten met sterrenverlichting in de Desert Botanical Garden en offroad-tochten met nachtkijkers.

Spa

Wil je jezelf verwennen van top tot teen en van psyche tot ziel? Zoek niet verder dan de gerenommeerde kuuroorden en wellnessbeoefenaars van Scottsdale. Hier vindt u innovatieve behandelingen die zijn geïnspireerd op de botanische ingrediënten van de Sonorawoestijn en regionale Indiaanse tradities, maar ook uit culturen over de hele wereld. Je vindt er ook voedingsdeskundigen en tal van trainingsopties die je zullen helpen om je fitnessdoelen te bereiken.

Dineren

Begin met gerenommeerde chefs die gewaagde smaken creëren die bij je smaakpapillen passen. Combineer dit met meer dan 600 restaurants die regionale en wereldwijde specialiteiten serveren. Voeg een vleugje verfijning toe met robuuste wijnkaarten. Maak het helemaal af met fantastisch dineren in de buitenlucht en Scottsdale heeft het perfecte recept voor een paradijs voor fijnproevers. Het maakt niet uit naar wat voor soort keuken je hunkert, in Scottsdale vind je genoeg smaken om van te genieten.