Kimpton Saint George Hotel

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
280 Bloor Street West Toronto, ON M5S V8

Promoties

2X Points with IHG Business Rewards

15-03-2024 – 30-11-2024

Beoordelingen

AAA
4

Bekroningen

Conde Nast Traveler, „Beste hotels in Toronto” https://www.cntraveler.com/gallery/best-hotels-in-toronto Reizen en vrije tijd, „50 beste plekken om te reizen in 2019" https://www.travelandleisure.com/trip-ideas/best-places-to-travel-in-2019#toronto-canada Montreal Gazette, „Hotel Intel: Kimpton lanceert boetiekmerk in een gezellige ruimte in Toronto” https://montrealgazette.com/travel/hotel-intel-kimpton-launches-boutique-brand-in-cozy-toronto-space

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Autoverhuurservice
  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Metro
  • Taxi
  • Vliegveldshuttle

Bereikbaarheid

Routebeschrijving Noordoost en West: Hwy 401 naar Avenue Road, afrit zuidwaarts naar Bloor Street, sla rechtsaf, het hotel ligt aan de rechterkant na twee stoplichten. Zuidwest: Hwy 401 East naar 427 South, volg de borden van Gardiner Expressway naar Toronto, afrit Spadina, in noordelijke richting naar Bloor Street, sla rechtsaf, hotel direct links na de eerste stoplichten. West: QEW wordt het Gardiner Expressway-bord naar Toronto, verlaat Spadina, noordwaarts naar Bloor Street, sla rechtsaf, hotel direct links na de eerste stoplichten. Internationale luchthaven Toronto Pearson Highway 427 South, volg de borden naar de Gardiner Expressway naar Toronto, afrit Spadina, in noordelijke richting naar Bloor Street, sla rechtsaf, hotel direct links na de eerste verkeerslichten.

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimteC$ 40,00 / dag
  • Valet parkeerserviceC$ 50,00 / dag

Afstand vanaf vliegveld

  • 17.4 mijl van locatie

Vergaderruimte Kimpton Saint George Hotel

Totale vergaderruimte1.126 ft²
Vergaderzalen1
Grootste zaal1.126 ft²
Op één na grootste zaal1.073 ft²
Ruimte (privé)1.126 ft²
Tentoonstellingsruimte400 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers188
Eenpersoons (1 bed)148
Tweepersoons (2 bedden)40
Suites21
Belastingtarief13%
Bezettingsgraad4,52%

Lokale attracties

Universiteit van Toronto - St. George Campus

Universiteit
Op 1 block afstand
27 King's College Cir
Toronto, ON, CA M5S 1A1

Yorkville, Toronto

Winkelen
Op 2 blocks afstand
Yorkville is een welvarende wijk in Toronto, Ontario, Canada. Het wordt grofweg begrensd door Bloor Street in het zuiden, Davenport Road in het noorden, Yonge Street in het oosten en Avenue Road in het westen, en wordt officieel beschouwd als onderdeel van de wijk 'The Annex'. Opgericht als een apart dorp in 1830, werd het in 1883 bij Toronto gevoegd. Yorkville is divers en bestaat uit woonwijken, kantoorruimte en een scala aan winkelmogelijkheden.

Schoenmuseum Bata

Museum
Op 1 block afstand
Het Bata Shoe Museum is een schoenenmuseum in Toronto, Ontario, Canada, gevestigd aan Bloor Street en St. George Street in de wijk Bloor Street Culture Corridor in het centrum van Toronto. Het museum verzamelt, onderzoekt, conserveert en stelt schoeisel van over de hele wereld tentoon. Het biedt vier tentoonstellingen, waarvan er drie beperkt in de tijd zijn; lezingen; optredens; en familie-evenementen. De collectie bevat meer dan 13.500 items uit de geschiedenis en het heden. Het is het enige museum in Noord-Amerika dat uitsluitend gewijd is aan de geschiedenis van schoenen.
327 Vloer Set W
Toronto, ON, CA M5S 1W7

Koninklijk museum van Ontario

Museum
Op 2 blocks afstand
Het Royal Ontario Museum is een museum voor kunst, wereldcultuur en natuurgeschiedenis in Toronto, Ontario, Canada. Het is een van de grootste musea in Noord-Amerika en het grootste in Canada. Het trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers, waardoor het ROM het meest bezochte museum in Canada is. Het museum ligt ten noorden van Queen's Park, in de wijk University of Toronto, met de hoofdingang aan Bloor Street West. Het metrostation Museum van de Toronto Transit Commission is vernoemd naar de ROM en is sinds 2008 ingericht om te lijken op de collectie van de instelling.
100 Queens Park
Toronto, ON, CA M5S 2C6

Meer

De benijdenswaardige locatie van Kimpton Saint George in The Annex combineert de beste aangrenzende wijken en combineert de historische sfeer van het chique, chique Yorkville van vandaag met de levendige, Boheemse hipness van Bloor West. Het ontwerp van het hotel is een onderdompeling in het echte Toronto — een plek vol cultuur en gezelligheid die de geest van deze dynamische buurt weerspiegelt, met de University of Toronto, het Royal Ontario Museum en de beroemde luxe winkels en restaurants van Yorkville in de buurt. Van gesprekken over ambachtelijke whisky aan de bar tot de gedeelde werkruimte van een laptop in de lobby, de omgeving van Kimpton Saint George stimuleert de drang om te ontdekken. Of u nu op zoek bent naar een ontspannen, productieve werksessie of een intiem evenement op maat, de ruimtes van Kimpton Saint George combineren comfort met stijl. We creëren come-and-go-omgevingen voor ultieme flexibiliteit, altijd uitgerust met de nieuwste technologie (plus een eerbetoon aan draaitafels uit het verleden) en zachte stoelen, van onze prefunctionele ruimte en directiekamer tot onze chique presidentiële suite. Combineer professionele service — hou je aan de formaliteit — met een uitzonderlijk menu van ons naastgelegen restaurant, en je wordt verwelkomd in een levendige sociale omgeving met telkens weer het authentieke Toronto. kenmerken

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Apr 1 – Jun 30
Sep 1 – Nov 22
Voor- en naseizoen
Jul 1 – Aug 31
Laagseizoen
Nov 23 – Dec 30
Jan 1 – Mar 31

Extra informatie

Door Conde Nast Traveler beoordeeld als een van de 15 beste hotels in Toronto, augustus 2018.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?