Hamilton Hotel Washington DC

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
1001 14th Street NW Washington, DC 20005

Benodigde datums

  • 02-07-202407-07-2024
  • 12-07-202416-07-2024
  • 25-07-202431-07-2024

Beoordelingen

AAA
4
Northstar
3

Bekroningen

AAA 4-diamant Trip Advisor-certificaat van uitmuntendheid 2023

Aandachtspunten locatie

3D Event Space

Cvent Photo-realistic 3D Event Spaces give planners the ability to realize their vision down to the finest detail.

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Uitzicht (tuin)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Externe cateraars toegestaan
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare kachels
  • Draagbare wanden
  • Laadperron
  • Podium

Bereikbaarheid

Routebeschrijving naar de metro: Neem de oranje, blauwe of zilveren lijn naar McPherson Square Station; verlaat het station via de 14e St./Franklin Square Exit. Loop 1 blok naar het noorden op 14th St. voorbij Franklin Square Park. Steek K St. De ingang van het hotel bevindt zich aan uw rechterhand. Routebeschrijving naar de luchthaven: Ronald Reagan Washington National Airport (DCA) Dichtstbijzijnde grote luchthaven. De geschatte rijtijd is 10 minuten en de afstand is 4 mijl. Rijd noordwaarts op George Washington Memorial Pkwy. Voeg in op de I-395 N en vervolgens de US-1. Rijd verder noordwaarts op 14th St. NW naar K St. NW. Het hotel ligt aan de rechterkant. Met de metro: Neem de Blue Line-trein van Ronald Reagan National Airport naar McPherson Square Station. Verlaat het station via de uitgang 14th St./Franklin Square. Loop 1 blok naar het noorden op 14th St. voorbij Franklin Square Park. Steek K St. De ingang van het hotel bevindt zich aan uw rechterhand. Internationale luchthaven Washington Dulles (IAD) De geschatte rijtijd is 45 minuten en de afstand is 27 mijl. Rijd oostwaarts op Dulles Airport Access Highway. Rijd verder oostwaarts op de I-66. Neem de afrit E St. en houd rechts aan op de E St Expressway. Sla linksaf naar 17th St. NW. Sla rechtsaf naar H St. NW. Sla linksaf naar 14th St. NW en ga verder naar K St. NW. Het hotel ligt aan de rechterkant. Met de metro: Neem bus 5A. Stap uit de bus bij het metrostation Rosslyn. Neem de oranje, blauwe of zilveren lijn van Rosslyn Metro naar McPherson Square. Verlaat het station via de uitgang 14th St./ Franklin Square. Loop 1 blok naar het noorden op 14th St. voorbij Franklin Square Park. Steek K St. De ingang bevindt zich aan uw rechterhand. Met de snelbus: Neem de snelbus van Dulles International Airport naar het metrostation Wiehle-Reston East. Neem de Silver Line van Wiehle-Reston East naar McPherson Square. Verlaat het station via de uitgang 14th St./Franklin Square. Loop 1 blok naar het noorden op 14th St. voorbij Franklin Square Park. Steek K St. De ingang bevindt zich aan uw rechterhand. Internationale luchthaven Baltimore-Washington (BWI) De geschatte rijtijd is 60 minuten en de afstand is 35 mijl. Rijd westwaarts op de I-195 en vervolgens zuidwaarts op Hwy 295/Baltimore-Washington Parkway. Neem de afrit naar de US-50 W (US-1-Alt. S), dat overgaat in New York Ave. NU. Sla rechtsaf naar 14th St NW en ga verder naar K St. NW. Het hotel ligt aan de rechterkant. Met de trein: Neem de BWI Amtrak/MARC Shuttle naar het BWI Amtrak/MARC-station. Neem Amtrak of de MARC-trein naar Union Station. Neem de Red Line-trein van Union Station naar Metro Center. Stap bij Metro Center over op de Orange, Blue of Silver Line-trein en neem de trein naar McPherson S.

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimteUS$ 69,00 / dag
  • Valet parkeerserviceUS$ 69,00 / dag
  • Parkeerruimte op straat

Afstand vanaf vliegveld

  • 4 mijl van locatie

Vergaderruimte Hamilton Hotel Washington DC

Totale vergaderruimte18.000 ft²
Vergaderzalen8
Grootste zaal8.217 ft²
Op één na grootste zaal3.535 ft²
Ruimte (privé)16.000 ft²
Ruimte (semi-privé)2.000 ft²
Ruimte (buiten)1.000 ft²
Filters

Plattegronden

Kamers

Totaal aantal hotelkamers326
Eenpersoons (1 bed)204
Tweepersoons (2 bedden)122
Suites17
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 129,00 – US$ 429,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 129,00 – US$ 399,00
Belastingtarief15,95%

Lokale attracties

Samenleving in The Hamilton Hotel

Nachtleven
Op 0 mi. afstand
Society is D.C.'s eerste luxe microbar, waar de beste mixologen van de hoofdstad 14 felbegeerde zetels bekleden. Ons team tilt vervolgens de cocktailbarervaring naar een hoger niveau met persoonlijke service, zorgvuldig samengestelde cocktails, op maat gemaakte drankjes en gastronomische barsnacks in een luxe setting, waardoor elke gast zich koninklijk voelt. Society is geïnspireerd door geheime genootschappen, denktanks en privéclubs en is overdag ongezien,'s avonds zeer gewild en een intieme salon voor de smartset.

Nationale begraafplaats van Arlington

Historisch monument
Op 3 mi. afstand
Arlington National Cemetery, in Arlington, Virginia, is een Amerikaanse militaire begraafplaats die werd opgericht tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog op het terrein van Arlington House, voorheen het landgoed van de familie van Robert E. Lee's vrouw Mary Anna Custis Lee, een afstammeling van Martha Washington. De begraafplaats ligt direct aan de overkant van de Potomac-rivier vanuit Washington D.C., vlakbij de locatie van het Pentagon, en wordt bediend door het station Arlington Cemetery op de blauwe lijn van het Washington Metrosysteem.
Nationale begraafplaats van Arlington
Arlington, VA, US 2211

Via Sophia in het Hamilton Hotel

Nachtleven
Op 0 mi. afstand
Geniet van Italiaanse klassiekers en Napolitaanse pizza in een levendige, verfijnde setting met een modern osteria-design. Maak deel uit van een onvergetelijke, op Europa geïnspireerde ervaring in Via Sophia.

DC Convention Center

Conventiecentrum
Op 5 minutes afstand
Het Walter E. Washington Convention Center is een gebouw van 210.000 m², ontworpen door het in Atlanta gevestigde architectenbureau Thompson, Ventulett, Stainback & Associates. Het centrum bevindt zich in een superblok dat wordt begrensd door Mount Vernon Square en 7th, 9th en N Street, N.W. Het wordt bediend door het station Mt Vernon SQ/7th St-Convention Center op de gele en groene lijnen van de Washington Metro.
801 Mount Vernon Place Noordwest
Washington, DC, US 2001

Stadscentrum

Winkelen
Op 5 blocks afstand
CityCenterDC is de kenmerkende wijk van de binnenstad waar een ongeëvenaarde mix van winkels, restaurants, appartementen, flatgebouwen, hotels, kantoorgebouwen en gemeenschappelijke ruimtes samenvloeien voor een levendige stedelijke ervaring. De ongeëvenaarde boetieks van wereldklasse van CityCenterDC - waaronder Hermes, Dior, Gucci, Louis Vuitton, Salvatore Ferragamo, Vince, Allen Edmonds, Arc'Teryx, Kate Spade New York, David Yurman en Caudalie - zijn een perfecte plek om de designercollecties van het seizoen te shoppen. CityCenterDC biedt ook een verscheidenheid aan culinaire opties die gegarandeerd zelfs de meest veeleisende fijnproevers tevreden zullen stellen.

Nationaal winkelcentrum en herdenkingsparken

Historisch monument
Op 10 blocks afstand
De National Mall is een nationaal park met open terrein in het centrum van Washington, D.C., de hoofdstad van de Verenigde Staten. De term National Mall omvat gewoonlijk gebieden die officieel deel uitmaken van West Potomac Park en Constitution Gardens in het westen, en vaak wordt gebruikt om te verwijzen naar het hele gebied tussen het Lincoln Memorial en het Capitool van de Verenigde Staten, waarbij het Washington Monument een afdeling vormt iets ten westen van het centrum. De National Mall ontvangt jaarlijks ongeveer 24 miljoen bezoekers.
Washington, DC, US

Capital One Arena & Chinatown

Winkelen
Op 7 blocks afstand
Chinatown in Washington, D.C., is een kleine, historische wijk ten oosten van het centrum, bestaande uit ongeveer 20 etnische Chinese en andere Aziatische restaurants en kleine bedrijven langs H en I Streets tussen 5th en 8th Street, Northwest. Het staat bekend om zijn jaarlijkse Chinese nieuwjaarsfestival en -parade en de Friendship Arch, een Chinese poort gebouwd boven H Street op 7th Street. Andere prominente bezienswaardigheden in de buurt zijn de Capital One Arena, een sport- en amusementsarena (Home of the Capitals and Wizards) en het Old Patent Office Building, waar twee van de Smithsonian Museums zijn gevestigd. De buurt wordt bediend door het Gallery Place-Chinatown station van de Washington Metro.
601 F St. NW
Washington, DC, US 2004

Het Witte Huis

Historisch monument
Op 4 blocks afstand
Het Witte Huis, de thuisbasis van de president van de Verenigde Staten, is Amerika's beroemdste residentie — en het enige huis van staatshoofd dat open is voor het publiek. Het is het meest herkenbare symbool van het land sinds 1792, toen George Washington verklaarde dat de regering zou wonen in een gebied van 10 vierkante mijl aan de Potomac-rivier — wat nu Washington, D.C. is.
1600 Pennsylvania Avenue Nw
Washington, DC, US 20500

Meer

Het Hamilton Hotel Washington DC is een gerestaureerd architectonisch juweeltje uit de jaren 1920, gemoderniseerd voor de hedendaagse reiziger. Het hotel ligt op een perfect centrale locatie in DC. Handig te bereiken met de metro, auto of te voet. Gelegen op een steenworp afstand van McPherson Square Metro en op 4 mijl (15 minuten) van Ronald Reagan National Airport (DCA), die bereikbaar is met een deelauto, taxi of metro. Van vergaderingen van de raad van bestuur tot productlanceringen, beurzen en conferenties, het historische Hamilton Hotel is een van de meest gewilde locaties in Washington D.C. voor luxe vergaderingen en evenementen. Met meer dan 16.000 vierkante meter aan veelzijdige ruimte, geschikt voor maximaal 700 deelnemers, is Hamilton Hotel de ideale vergaderlocatie voor bijeenkomsten die luxe service vereisen. Met een professioneel A/V-team ter plaatse, geavanceerde voorzieningen, waaronder het snelste internet in de stad, en 326 elegante kamers en suites, biedt Hamilton Hotel een uitzonderlijke vergaderervaring. De Schuyler-evenementenruimte biedt 8.000 vierkante meter aan ongekende ruimte en een plafond van 20 voet is open en klaar om uw volgende evenement te verwelkomen. Bovendien ligt het hotel, dankzij onze centrale locatie in het hart van het centrum van DC, op een steenworp afstand van talloze culturele bezienswaardigheden en het Washington Convention Center.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Mar 1 – Jun 30
Sep 1 – Nov 15
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Jul 1 – Aug 31
Jan 1 – Feb 28
Nov 16 – Dec 31

Annuleringsbeleid

Als u uw reservering binnen 48 uur voor aankomst annuleert, kan dit leiden tot een toeslag van één overnachting en belasting.

Extra informatie

The Hamilton Hotel, DC is een onafhankelijk luxe boetiekhotel in het hart van Washington DC.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?