Hotel URH Sitges Playa

Sitges Hotel
Learn how the Cvent Supplier Network works
ChainIndependent / Other
Brand
Other Affiliation
Built
Renovated
Total Meeting Space200 sq. m
Guest Rooms51
Calle Port Alegre, 53
Sitges 08870

Hotel URH Sitges Playa

Sitges Hotel
Learn how the Cvent Supplier Network works

Ratings

Generalitat of Catalunya
4
Northstar
3

Amenities

Room Features and Guest Services

 • Internet Access
 • Room Service
 • View (Ocean or Water)

Facilities

 • Onsite Catering
 • Onsite Restaurant
 • Pet Friendly
 • Rental Car Service
 • Wheelchair Accessible

Services

 • AV Capabilities

Recreational Activities

 • Outdoor Pool

Venue Accessible By

 • Bus
 • Taxi
 • Train

Image Gallery

Meeting Space

Total Meeting Space200 sq. m
Meeting Rooms7
Largest Room140 sq. m
Second Largest Room102 sq. m

Guest Rooms

Total Guest Rooms51
Suites3

Images

Nearby


Local Attractions

CAU FERRAT

Museum
5 minutes away
El Museo del Cau Ferrat lo fundó en 1893 el artista Santiago Rusiñol (1861-1931) como casa-taller y se convirtió en museo público en 1933, conservando el espíritu artístico que le otorgó su fundador. Contiene colecciones de arte antiguo reunidas por el artista (pintura, hierro forjado, cerámica, vidrio, arqueología, escultura y mobiliario) así como arte moderno (pintura, dibujo, escultura) con obras de Rusiñol, Casas, Picasso, R. Pichot, Mas i Fontdevila, Zuloaga, Regoyos y Degouwe de Nucques, Enric Clarasó, Manolo Hugué, Pau Gargallo entre otros. Las actividades organizadas por Rusiñol con la participación de otros artistas, músicos, escritores convirtieron el Cau Ferrat en el Templo del Modernismo.
Davallada, 12 (3a planta)
sitges, ES 08870

Palau Maricel

Museum
El Palau Maricel va ser construït el 1910 per encàrrec del mil·lionari nordamericà Charles Deering (1852-1927). El palau es dreça sobre un conjunt de cases de pescadors que vorejaven el carrer Fonollar, i l´antic Hospital de Sant Joan. L'hospital va ser fundat el 1326 per Bernat de Fonollar, majordom general del rei Jaume II d'Aragó i primer senyor particular de Sitges. Durant el segle XIX va ser engrandit i remodelat. A causa del diferent origen, el edificis que componen el conjunt de Maricel, sense ser heterogenis, no responen a una estricta simetria. L'antic Hospital de Sant Joan es va unir amb els casalots del carrer Fonollar mitjançant un pont. Al mateix temps, aquests casalots van ser reformats interiorment per fer-ne un edifici únic. Un corraló enllaça el Baluard amb la plaça de l'Ajuntament per entremig d'aquestes cases. Els sitgetans, d'ençà de l'aparició de Deering, l'anomenaven irònicament La Quinta Avenida. Com El Cau Ferrat, el Maricel no mostra un exterior ostentós. Més que no pas un palau vol semblar una casa major de poble. L'interior també està presidit per l'austeritat. La part de mar estava reservada a les habitacions de la família Deering. La part de terra, a la col·lecció, que es volia que fos una col·lecció viva. Cada objecte havia de continuar fent la funció per a la qual havia estat creat. A l'entorn de dos grans espais, el saló Daurat i el saló Blau, concebuts com a salons de reunió es distribuïen les col·leccions de brodat, ferros forjats, vidres, mobles, tapissos i pintura antiga i moderna que Deering havia reunit per Espanya, salvant moltes d'aquelles peces d'una destrucció segura. El gran saló de Maricel es va inaugurar el 18 d'octubre de 1912. Utrillo hi va fer una conferència i s'hi van exhibir les adquisicions d'obres d'art que Deering preveia de situar al palau. Però Maricel, al contrari que El Cau Ferrat, no estava destinat a resistir el pas del temps. El 1921 Deering va tornar al seu país i es va endur una bona part de la seva col·lecció. Actualment, els salons del palau Maricel i les seves terrasses, decorades amb ceràmica popular, s'utilitzen per fer recepcions i congressos. La part de Mar conté el Museu Maricel, que disposa de diverses col·leccions relacionades amb Sitges, el modernisme i el col·leccionisme d'art.
Carrer Fonollar
ES 08870

Casa Bacardi

Museum
5 minutes away
Plaça de l'Ajuntament, 11
sitges, ES 08870

Distance from Airport

 • 29.1 km from Venue

Parking

 • Paid Parking€25.00 / day

More

The Hotel URH Sitges Playa is located in t Sitges, Spain. It is a beautiful little bay right next to the famous Sant Bartomeu y Santa Tecla church, the icon of Sitges. The hotel offers 48 guest rooms and 3 suites with all the proper facilities and amenities to make your stay memorable. Hotel URH Sitges Playa in Sitges with its unique location is ideal for meetings, company events and incentive travel / trips. The personalized service by our team guarantees you the best success for your seminar, conference or celebration event.

Contact Us

Already have an account?