Holiday Inn - Austin Airport

Lär dig hur Cvent Supplier Network fungerar
6711 East Ben White Boulevard Austin, TX 78741

Betyg

Northstar
3
AAA
3
Forbes Travel Guide
3

Anläggningens höjdpunkter

Bekvämligheter

Rumsfunktioner och gästservice

 • Bagageförvaring
 • Internet
 • Rumsservice
 • Röstbrevlåda
 • Samtal (lokala)
 • Tvättservice

Faciliteter

 • Catering på plats
 • Fri flygplatstransport
 • Restaurang på plats
 • Säkerhet på plats
 • Utrymme (privat)

Företagstjänster

 • AV-funktioner
 • Företagscenter

AV-funktioner

 • AV-utrustning

Fritidsaktiviteter

 • Gym
 • Utomhuspool

Anläggningens handikappanpassning

 • Flygplatsservice
 • Taxi

Avstånd från flygplats

 • 3 mi. från anläggningen

Parkering

 • Fri parkering
 • Bussparkering

Holiday Inn - Austin Airport mötesutrymme

Totalt mötesutrymme2 871 kv. fot
Mötesrum3
Största rum2 929 kv. fot
Andra största rummet1 798 kv. fot
Utrymme (privat)2 871 kv. fot

Planlösningar

Filter

Gästrum

Totalt antal gästrum138
Enkel (1 säng)67
Dubbel (2 sängar)55
Sviter16
Skattesats17%

Lokala sevärdheter

Lady Bird Lake

Rekreation
6 mi. bort
Lady Bird Lake är en flodliknande reservoar vid Colorado River i Austin, Texas, USA. Staden Austin skapade reservoaren 1960 som en kyldamm för ett nytt stadskraftverk. Sjön, som har en yta på 416 hektar, används nu främst för rekreation och översvämningskontroll. Utflödesplatsen är Colorado River! På någon av de mer än 300 soldagarna i Austin varje år finns det ingen bättre plats att gå än Lady Bird Lake. Oavsett om du vandrar eller cyklar på spåren, gör stand-up paddle board yoga eller tar en flodkryssning, hittar du ingen brist på utomhuskul att ha i hjärtat av vackra centrala Austin. Lady Bird Lake, en konstgjord sjö vid Colorado River, sträcker sig mer än fem mil genom södra sidan av Austin i Travis County (centrerad vid 30° 15' N, 97° 43' W). Timmar Måndag - fredag 8:00 - 17:00

Congress Avenue-bron

Nattliv
8 mi. bort
Ann W. Richards Congress Avenue Bridge korsar Lady Bird Lake i Austin, Texas. Innan byggandet av Longhorn Dam slutfördes 1960 korsade bron Colorado River från vilken Lady Bird Lake beslagtas. En renovering 1980 förvandlade Congress Avenue Bridge till en idealisk fladdermusgrotta och lockade snart migrerande mexikanska fristjärtade fladdermöss. Årtionden senare har Austins fladdermusantal ökat och lokalbefolkningen har antagit de älskade varelserna som grannar som glatt hanterar stadens buglindring och ger en fantastisk nattlig show. NÄR MAN SKA SE FLADDERMÖSSEN Från och med slutet av mars och fortsätter till början av hösten kallar Nordamerikas största urbana fladdermuspopulation Austin hem. Fladdermössen börjar vakna och börjar sin nattflygning runt solnedgången. De första fladdermössen börjar sippra ut under bron då. Efter att solen gått ner börjar showen verkligen, och hundratals till tusentals fladdermöss strömmar ut och faller österut över Lady Bird Lake. Den bästa tiden att bevittna fladdermössen är runt solnedgången, men den nattliga showen kan äga rum var som helst från 7:30 till 21:45. Det kan ta så lång tid som 45 minuter för alla fladdermöss att lämna bron för natten. Planera att anlända tidigt för att hitta parkering och få din plats.
Congress Ave
Austin, TX, US 78704

Centrala Austin

Nattliv
7 mi. bort
Med en rik känsla av historia och en blomstrande underhållningsscen är Downtown Austins pulserande hjärta. Arkitektoniska landmärken från slutet av 1800-talet, inklusive den ikoniska Texas State Capitol (1888) och Driskill Hotel (1886), blandas med moderna museer. Musikälskare flockar till berömda platser som Austin City Limits Live på The Moody Theatre och Stubbs BBQ, medan festare besöker högenergibarerna längs East 6th Street.

University of Texas i Austin

Universitet
8 mi. bort
Liksom staten det kallar hem är University of Texas i Austin en djärv, ambitiös ledare som stöder cirka 52 000 olika studenter, 3 000 lärare och nationella toppprogram över 18 högskolor och skolor. Som Texas ledande forskningsuniversitet lockar UT mer än 650 miljoner dollar årligen för upptäckt. Mitt i Austin, Texas, en stad som är känd för sin kreativa och entreprenörsanda, erbjuder universitetet en plats att utforska otaliga möjligheter för morgondagens konstnärer, forskare, idrottare, läkare, entreprenörer och ingenjörer. Kända alumner från UT Austin inkluderar: Matthew McConaughey Farrah Fawcett Roger Clemens Kevin Durant Gloria E Anzaldua Jon Hamm Karl Rove Lady Bird Johnson
110 Inre campus Dr.,
Austin, TX 78712

Texas State Capitol

Historiska landmärken
7 mi. bort
Texas Capitol är allmänt erkänt som en av landets mest framstående statliga huvudstäder. Det placerades i National Register of Historic Places 1970 och utsågs till ett nationellt historiskt landmärke 1986.
1100 Congress Ave. ,
Austin, TX 78701

Circuit of the Americas (COTA)

Rekreation
8 mi. bort
Circuit of the Americas är en klass 1 FIA-specifikation 3.426 mil motorracingbana och anläggningar belägna inom den extraterritoriella jurisdiktionen Austin, Texas, i USA. Anläggningen är hem för Formel 1 USA Grand Prix, NASCARs Texas Grand Prix, och Motorcycle Grand Prix of the Americas, [2] en omgång i MotoGP. Det var tidigare värd för Australian V8 Supercars, [3] Americas Rallycross Championship, American Le Mans Series, [4] Rolex Sports Car Series, [5] FIA World Endurance Championship, [6] IMSA WeatherTech SportsCar Championship och IndyCar Classic.
9201 Circuit of the Americas Blvd
Austin, TX 78617

Moody Center

Rekreation
7 mi. bort
Moody Center är en premiärplats på 375 miljoner dollar, 15 000+ platser med över 150 nätter om året med unik underhållning. Moody Center har de bästa och största namnen i musikbranschen samtidigt som de är värd för University of Texas kvinnors och mäns basketspel, familjeshower och andra sport- och lokala evenemang.
2001 Robert Dedman Dr
Austin, TX 78712

COTALAND | Circuit of the Americas

Rekreation
9 mi. bort
ÖPPNING 202! TILLHANDAHÅLLER EN ANNAN SAK FÖR FAMILJER ATT GÖRA! COTALAND, är nöjesparkens namn. Den kommer att vara utrustad med minst 25 åkattraktioner när den öppnas, inklusive fem berg-och dalbanor. ”Vi förväntar oss att barnparken öppnar någon gång i år och sedan öppnas spänningsturerna och hela parken 2023", sa han. En av dessa underlägg kommer att vara Circuit Breaker, vilket ger en verkligt unik upplevelse. ”Det är en tilt coaster, det kommer att bli den första i sitt slag i Amerika. Det har en syster utomlands. Det är bara den snyggaste upplevelsen att hänga nedåt och vänta på att det ska falla, säger Matt Hughey, senior chef för COTA Karting och COTALAND. Hughey sa att de köper åkattraktioner från hela världen, inklusive från länder som Tyskland, Italien och Nederländerna. ”Vi har Palindrome på gång i år, det är också den första i sitt slag. Det är en skyttelbana och du kan bara åka den här. Det är en pendelbana som tar dig upp 90 grader och går över COTA Boulevard, säger Hughey. Med Formel 1 och en stor amfiteater har besökarna bara börjat se början på vad COTA har att erbjuda. Epstein sa att med redan 1,2 miljoner besökare varje år hoppas han att antalet ökar med tillägget av underläggen.
9201 Circuit of the Americas Blvd
Austin, TX 78617

Mer

Holiday Inn - Austin Airport ligger i Texas. Vårt hotell har 138 rum och alla standard bekvämligheter för din bekväma vistelse. Gästerna kommer att njuta av enkel tillgång till alla närliggande attraktioner i området. Detta lyxiga hotell ligger på Ben White Blvd nära Highway 183 och Interstate 35, nära METS centrum och några av Austins stora arbetsgivare, inklusive Tokyo Electron, Oracle, Deloitte, IRS och Veteran Affairs (VA) Regional Center. Gästerna kan njuta av enkel tillgång till middag i vår Bistro Restaurant på plats eller varva ner med en blandad drink i vår lobbylounge. Holiday Inn Austin Airport ger balans till din vistelse, inklusive tillgång till vårt gym på plats, med det senaste inom träningsutrustning eller ta ett dopp i vår uppfriskande utomhuspool. Ytterligare attraktioner inkluderar McKinney Falls State Park, Darrell K Royal Texas Memorial Stadium, Frank Erwin Center eller ett av centrala Texas många museer inklusive Bob Bullock Texas State History Museum.

Säsong

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Högsäsong
Mar 8 – Mar 24
Apr 11 – Apr 14
Oct 1 – Oct 31
Normalsäsong
Lågsäsong

Avbeställningspolicy

48 timmar för individuella bokningar

Kontakta oss

Har du redan ett konto?