Hotel Van Zandt

Lär dig hur Cvent Supplier Network fungerar
605 Davis Street Austin, TX 78701

Behovsdatum

 • 2024-07-012024-08-31

Betyg

AAA
4

Anläggningens höjdpunkter

Cvent's 2024 Top Meeting Hotels

See Cvent's full list of 2024 Top Meeting Hotels

Bekvämligheter

Rumsfunktioner och gästservice

 • Bagageförvaring
 • Concierge-tjänster
 • Internet
 • Rumsservice
 • Samtal (avgiftsfria)
 • Samtal (lokala)
 • Tvättservice
 • Utsikt (hav eller vatten)
 • Utsikt (urban)

Faciliteter

 • Catering på plats
 • Djurvänlig
 • Handikappanpassat
 • Presentshop
 • Restaurang på plats
 • Säkerhet på plats
 • Utrymme (halvprivat)
 • Utrymme (privat)
 • Utrymme (utomhus)

Företagstjänster

 • AV-funktioner
 • Videokonferens
 • VIP-tjänster

AV-funktioner

 • AV-personal på plats
 • AV-utrustning
 • Höghastighetsinternet (10Mbps)

Fritidsaktiviteter

 • Gym
 • Utomhuspool

Anläggningens handikappanpassning

 • Buss
 • Taxi

Utrustning

 • Bärbara väggar
 • Bärbara värmare
 • Dansgolv
 • Lastkaj
 • Scen

Vägbeskrivning

-Från Austin-Bergström flygplats -Ta Presidential Blvd till TX-71 W -Använd vänster körfält för att sväng vänster in på E State Hwy 71 Service Rd -Använd vänster körfält för att ta rampen in på TX-71 W -Fortsätt på TX-71 W till S IH 35 Frontage Rd. -Ta avfart 232B från I-35 N/US-290 E -Ta avfarten in på I-35 N/US-290 E mot Waco -Ta avfart 232B mot Woodland Ave -Fortsätt på S IH 35 Frontage Rd. -Ta N Interstate 35 Frontage Rd till Davis St -Sväng vänster till Holly St -Fortsätt in på River St -Vid trafikcirkeln, ta första avfarten in på Rainey St -Sväng vänster till Davis St -Hotellet kommer att vara till vänster

Parkering

 • Betjänad parkering59,00 US$ / dag
 • Gatuparkering

Avstånd från flygplats

 • 10 mi. från anläggningen

Hotel Van Zandt mötesutrymme

Totalt mötesutrymme25 000 kv. fot
Mötesrum15
Största rum5 240 kv. fot
Andra största rummet4 000 kv. fot
Utrymme (privat)13 000 kv. fot
Utrymme (halvprivat)2 000 kv. fot
Utrymme (utomhus)5 000 kv. fot
Filter

Planlösningar

Gästrum

Totalt antal gästrum319
Enkel (1 säng)196
Dubbel (2 sängar)71
Sviter51
Skattesats6%
Beläggningsgrad11%

Lokala sevärdheter

Rainey Street historiska distrikt

Nattliv
1 block bort
Rainey Street är där människor kan uppskatta bra hantverksbryggningar och lokala snurr på klassiska cocktails. Det är rent kul i Austin-stil. Enorma skuggade uteplatser och bakgårdsutrymmen känns som en vänlig kvartersfest. Hoppa från ett hus till ett annat (för det är så det görs) och du kommer säkert att hitta spel med majshål, levande musik och bra tider. Bäst av allt - Hotel Van Zandt ligger mitt i hjärtat av det. Varje bar är verkligen unik, vilket gör det svårt att välja de bästa.
Austin, TX 78701

University of Texas

Universitet
8 minutes bort
Vill du se University of Texas i Austin från första hand? Kom och besök vårt vackra campus i hjärtat av centrala Austin och dyk rakt in i Longhorn-livet. Oavsett om du är här för en antagningstur, ett besök med en vän, ett spel eller bara en campuspromenad, vi är här för att hjälpa dig hitta det du behöver.
405 W. 25th St.
Austin, TX, US 78705

Vandring & Cykelstig

Rekreation
3 blocks bort
I hjärtat av Austin ligger Ann och Roy Butler Hike-and-Bike Trail vid Lady Bird Lake, en frodig, urban stig som slingrar sig längs vattenkanten och passerar skyskrapor, stadsdelar, bollfält och kulturella attraktioner. Med slutförandet av Boardwalk-delen av leden i juni 2014 har 1,3 milsgapet längs södra stranden stängts, och leden tjänar nu vår stad på ett ytterligare sätt - som en alternativ transportväg för vår växande stadskärna. Med mer än 2,6 miljoner besök per år är den 10 mil långa leden Austins mest erkända och populära rekreationsområde. Ann och Roy Butler Hike-and-Bike Trail, uppkallad efter en tidigare Austin-borgmästare och hans fru, är en naturlig pärla i hjärtat av Texas huvudstad. Men Ann och Roy Butler Hike-and-Bike Trail är mer än en fantastisk väg - det är en plats där Austin trivs. För många medborgare och besökare, det representerar det bästa Austin har att erbjuda: friluftsliv; en naturskön, naturlig miljö; och en mångsidig, livlig blandning av människor.

ACL Live på Moody Theatre

Rekreation
2 minutes bort
Austin City Limits Live at The Moody Theater (ACL Live) är en toppmodern livemusik med kapacitet för 2 750 personer som är värd för cirka 100 konserter per år. Det fungerar som det permanenta hemmet för inspelningen av den hyllade KLRU-TV-producerade PBS-serien, Austin City Limits, den längsta musikserien i amerikansk tv-historia. ACL Live ligger inbäddat bredvid W Austin Hotel & Residences, som båda ligger i Block 21, den första byggnaden för blandat boende i sin typ i världen som är LEED-certifierad. LEED är ett kvalitetsmärke som utvecklats av U.S. Green Building Council som erkänner mätbara prestandaattribut som gynnar människors och miljöns hälsa. ACL Live är den främsta destinationen i Austin för liveuppträdanden samt många speciella och privata evenemang. 2,700 + Kapacitet i tre intima nivåer: • Nivå 1 — Scene och allmän entré/reserverade platser • Nivå 2 — Premium-teatersittplatser, sviter och Austin City Limits Gallery med Scott Newtons ikoniska fotografier • Nivå 3 — Theater Seating & Jack and Jim Gallery med ett urval av Jim Marshalls berömda fotografier Den senaste tekniken Anpassat konsert- och TV-bandbelysningssystem: Belysningspaketet inkluderar High End Systems nästa generation av innovativ optik, automatiserade armaturer och digitala kontrollkonsoler Huvudhögtalarsystemet har linjearrayelement i d&b audiotechnik V-serien.
310 Willie Nelson Boulevard
Austin, TX 78701

Congress Avenue Bridge -Fladdermusklocka

Rekreation
2 minutes bort
Varje sommarkväll samlas hundratals människor för att se världens största urbana fladdermuskoloni dyka upp under Congress Avenue Bridge i centrala Austin, Texas. Dessa 1,5 miljoner fladdermöss är roliga att titta på, men de gör också vår värld till en bättre plats att leva på. När ingenjörer rekonstruerade Congress Avenue Bridge 1980 hade de ingen aning om att nya sprickor under bron skulle vara en idealisk fladdermusplats. Även om fladdermöss hade bott där i flera år, var det rubriknyheter när de plötsligt började flytta in i tusentals. Många reagerade i rädsla och okunnighet och begärde att fladdermuskolonin skulle utrotas. När staden började uppskatta sina fladdermöss växte befolkningen under Congress Avenue Bridge till att bli den största urbana fladdermuskolonin i Nordamerika. Med upp till 1,5 miljoner fladdermöss som spiralerar in i sommarhimlen har Austin nu en av de mest ovanliga och fascinerande turistattraktionerna någonstans.
Kongressavenyn
Austin, TX 78701

Moody Center

Teater
1 mi. bort
Moody Center är en premiärplats på 375 miljoner dollar, 15 000+ platser med över 150 nätter om året med unik underhållning. Moody Center har de bästa och största namnen i musikbranschen samtidigt som de är värd för University of Texas kvinnors och mäns basketspel, familjeshower och andra sport- och lokala evenemang. Moody Center är det första i sitt slag i branschen med ett oöverträffat partnerskap mellan Oak View Group, Live Nation/C3 Presents, University of Texas i Austin och kulturminister, Matthew McConaughey. Moody Center är uppkallat för att hedra ett bidrag på 130 miljoner dollar som ges till University of Texas från Moody Foundation som har stöttat museer, bibliotek, universitet och sjukhus i hela Texas i över 75 år.
2001 Robert Dedman Dr.
Austin, TX, US 78712

Texas huvudstad

Historiska landmärken
3 minutes bort
Texas Capitol är ett extraordinärt exempel på offentlig arkitektur från slutet av 1800-talet och är allmänt erkänd som en av landets mest framstående statliga huvudstäder. Det placerades i National Register of Historic Places 1970 och utsågs till ett nationellt historiskt landmärke 1986 för sitt ”betydande bidrag till amerikansk historia.” Capitol ligger på en av Austins högsta punkter och förankrar den norra periferin av det kommersiella distriktet i centrum och ger en vidsträckt utsikt mot Colorado River från dess södra fasad. Huvudcampus vid University of Texas i Austin ligger fyra kvarter norrut. Underbar utsikt över Capitols kupol från många utsiktspunkter i hela Austin-området skyddas från fördunkling av statlig lag. År 1993 slutfördes den underjordiska Capitol Extension på 75 miljoner dollar i norr, vilket fördubblade de kvadratmeter som var tillgängliga för Capitol-invånare och gav mycket förbättrad funktionalitet. År 1995 slutfördes en omfattande interiör och exteriör restaurering av den ursprungliga byggnaden till en kostnad av cirka 98 miljoner dollar. Slutligen, 1997, fick de parkliknande grunderna som omger Capitol en välbehövlig renovering och restaurering på 8 miljoner dollar.
201 E. 14th St.
Austin, TX 78701

Moody amfiteater vid Waterloo Park

Teater
1 mi. bort
Sedan 1978 har Waterloo Park varit hem för många autentiska Austin-upplevelser som Spamarama, Pachanga, Fun Fun Fun Fun Fest, Mess with Texas och Ice Cream Festival. Waterloo Greenway kommer att bygga vidare på arvet från levande musik, festivaler, och offentlig konst som en gång var värd i Waterloo Park. Gå vilse och utforska 11 tunnland vitaliserat grönområde i hjärtat av centrala Austin. Waterloo Park har vandrings- och cykelleder, fantastiska Hill Country Gardens, välkomnande samlingsutrymmen och naturligtvis Moody Amphitheater med 5 000 platser. Upplevelserna på Waterloo Parks Moody Amphitheater kommer att vara lika obegränsade som din fantasi. Med konserter året runt, kulturevenemang, samhällsfestivaler, och så mycket mer, Moody Amphitheater är din nya destination för liveunderhållning i centrala Austin.
1401 Trinity St.
Austin, TX, US 78701

Mer

Inspirerat av Austins produktiva musikscen är vårt boutiquehotell i centrala Texas en sann charmare i Texas, med ett skott av kreativitet och en het strimma av självständighet. Hotel Van Zandt ligger i Rainey Street Historic District mellan Lady Bird Lake och Congress Bridge, och erbjuder en plats på första raden för alla goda tider, varma vibbar och oförglömlig livemusik som Austin är känd för. Kolla in oss i den virtuella världen genom att ta en virtuell rundtur!

Säsong

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Högsäsong
Normalsäsong
Lågsäsong
Jul 1 – Aug 31

Anläggningens begränsningar

Upplev den typ av Austin-evenemangsplats som inspirerar möten med varaktigt inflytande. Från våra underbara mötesrum till vårt utomhuspooldäck med fantastisk utsikt över Austins stadsbild, Hotel Van Zandt erbjuder över 25 000 kvadratmeter flexibelt utrymme. Vår distinkta catering skapas av en av Austins nyaste stigande kockar. Vi är stolta över att erbjuda skräddarsydda evenemang utförda med den välkända stilen och andan i Austin gästfrihet.

Webblänkar

Ytterligare material

Kontakta oss

Har du redan ett konto?