Limelight Denver

Lär dig hur Cvent Supplier Network fungerar
1600 Wewatta Street Denver, CO 80202

Kampanjer

Unparalleled Local Journey; Small Group Promotion

2024-04-01 – 2024-06-30

Hub of Connection; Large Group Promotion

2024-04-01 – 2024-06-30

Behovsdatum

  • 2024-12-012024-12-07

Betyg

AAA
4

Priser

Hotellet öppnade i augusti 2017. Byggnaden är guld LEED-certifiering.

Anläggningens höjdpunkter

3D Event Space

Cvent Photo-realistic 3D Event Spaces give planners the ability to realize their vision down to the finest detail.

Bekvämligheter

Rumsfunktioner och gästservice

  • Bagageförvaring
  • Concierge-tjänster
  • Internet
  • Rumsservice
  • Röstbrevlåda
  • Tvättservice
  • Utsikt (urban)
  • Vy (berg)

Faciliteter

  • Catering på plats
  • Djurvänlig
  • Handikappanpassat
  • Restaurang på plats
  • Utrymme (halvprivat)
  • Utrymme (privat)
  • Utrymme (utomhus)

Företagstjänster

  • AV-funktioner

Fritidsaktiviteter

  • Gym

Anläggningens handikappanpassning

  • Buss
  • Flygplatsservice
  • Taxi
  • Tåg

Utrustning

  • Dansgolv

Vägbeskrivning

Du hittar vår välkomnande plats belägen i hjärtat av Union Station/Lower Downtown (LoDo) i hörnet av 16th Street och Wewatta Street. Vi sitter i slutet av plattformen för stadens främsta transportnav, vilket gör tågtrafiken mellan vårt centrala hotell och Denver International Airport (liksom andra delar av staden) direkt tillgänglig och prisvärd. A-line service till/från Denver International Airport: A-linjerna av/anländer till Union Station-plattformen utanför hotellets bakdörr Tåg avgår var 15: e minut till flygplatsen Biljetter kostar $10,50 per väg Vägbeskrivning från Denver International Airport: Ta Pena Blvd. ut från flygplatsen Avfart till 1-70 Väst mot Denver Ta avfart 274 till 1-25 söder mot Ft. Collins/Colorado Springs Ta avfart 212B till Speer Blvd. Sväng vänster längst upp på avfarten Sväng vänster till Wewatta St. Gå två kvarter förbi 16th St. och sväng höger in på hotellet

Parkering

  • Betjänad parkering60,00 US$ / dag
  • Gatuparkering
  • Bussparkering

Avstånd från flygplats

  • 24 mi. från anläggningen

Limelight Denver mötesutrymme

Totalt mötesutrymme14 000 kv. fot
Mötesrum9
Största rum3 496 kv. fot
Andra största rummet3 416 kv. fot
Utrymme (privat)7 185 kv. fot
Utrymme (halvprivat)5 016 kv. fot
Utrymme (utomhus)1 799 kv. fot
Filter

Planlösningar

Gästrum

Totalt antal gästrum200
Enkel (1 säng)125
Dubbel (2 sängar)52
Sviter23
Pris för enkelrum (1 säng)215,00 US$ – 1 200,00 US$
Pris för dubbelrum (2 sängar)215,00 US$ – 1 200,00 US$
Skattesats15,75%

Lokala sevärdheter

Tavernetta

Nattliv
2 minutes bort
Inspirerad av mat, vin och kultur i Italien, tar Tavernetta la dolce vita-stil till Denvers livliga Union Station-kvarter med färsk handgjord pasta, en italiensk riktad vin- och spritlista och en gästfrihet i världsklass.
1889 16:e St
Denver, CO, US 80202

Colorado kongresscenter

Kongresscenter
1 mi. bort
Colorado Convention Center är ett mångsidigt kongresscenter beläget i centrala Denver.
700 14:e gatan
Denver, CO, US 80202

Coohills

Nattliv
2 blocks bort
Med fokus på lokala, regionala och färska råvaror påminner Coohills Restaurant and Bar om vad du kan hitta i barer och restauranger i Europa. Det öppna köket och den unika moderna inredningen av prisbelönta arkitekterna Semple Brown understryker Coohills-stilen! Beläget i det hippa stadsdelen Lower Downtown (LoDo) Denver, inbjuder vi dig att dra upp till gemenskapsbordet, koppla in vid ditt eget intima bord för två eller fler, eller njut av vår utomhusterrass för en livlig drink med en av Denvers enda vackra utsikt över bergssolnedgången.
1400 Wewatta Street
Denver, CO, US 80202

Denver Center för scenkonst

Teater
1 mi. bort
Vi är Denver Center for the Performing Arts Vi är mest kända för våra turnerande Broadway-shower och Tony-vinnande teater, men som en ideell organisation som betjänar hela Rocky Mountain-regionen med bästa möjliga konstprogrammering och utbildning, vi är så mycket mer än så.
1101 13:e gatan
Denver, CO, US 80202

Citizen Rail Restaurang+Bar

Nattliv
En amerikansk Wood Fire Grill med regionala amerikanska klassiker och moderna riff. Konceptet att grilla över en vedeld resonerar djupt inom den amerikanska kulturen, och våra gäster har en förstahandsvy av showen. En imponerande vedeldad grill som innehåller användningen av inhemska hårda och fruktskogar är ankaret för Cook Line och intill linjen finns ett torrt åldringsrum som visas.
1899 16:e gatan
Denver, CO, US 80202

Larimer-torget

Shopping
1 mi. bort
Som Mile High Citys äldsta och mest historiska kvarter är byggnaderna längs Larimer Square nu hem för en inspirerad blandning av oberoende butiker, kockdrivna restauranger och livliga barer och klubbar.
Larimer Street, 1430
Denver, CO, US 80202

Colorado Athletic Club på Tabor Center

Rekreation
1201 16th Street Mall Ste 300
Denver, CO, US 80202

Museet för nutidskonst

Museum
1 block bort
Museum of Contemporary Art Denver (MCA Denver) utforskar vår tids konst och kultur genom roterande utställningar och offentliga utbildningsprogram. Med regionala, nationella och internationella konstnärer erbjuder MCA Denver ett brett utbud av utställningar som främjar kreativt experiment med konst och idéer. Genom vuxen- och ungdomsutbildningsprogram och andra kreativa evenemang fungerar museet som ett innovativt forum för ett kulturellt engagerat samhälle.
1485 Delgany Street
Denver, CO, US 80202

Mer

Välkommen till Limelight Denver, ett nav för utforskning och affärsanslutning i Mile High City. Hotellet välkomnar resenärer och lokalbefolkningen till en gemenskap av kreativitet, komfort, och urbana äventyr med en modern alpin estetik. Mingla på en happy hour utomhus, övergå sedan till middag på Citizen Rail, vår hyllade restaurang. Samla ditt team i ett soldränkt mötesutrymme som öppnar ut mot en privat utomhusterrass och har utsikt över epicentret för Denvers väckelse i centrum. Välj mellan tre balsalar, två styrelserum, två terrasser och ytterligare förfunktionsutrymmen, med vetskap om att även de största områdena kan brytas ner för en extremt intim känsla. Kom till våra flexibla, naturligt upplysta mötesutrymmen med utsikt över Klippiga bergen, stanna en helg med vandring och cykling - vi berättar var. Vad som än tar dig till Denver, låt Limelight sammanställa din upplevelse från mitten av det hela.

Avbeställningspolicy

48 timmars individuell bokning Avbokningsregler

Mer information

Utforska vår konstutställning i Denver - Pablo Picasso sa en gång, ”Konst tvättar bort vardagens damm från själen.” På Limelight Denver visas originalkonstverk i hela hotellet, inte bara för att skrubba din själ, men också för att ansluta dig på en djupare nivå till Denvers kreativa anda. Varje verk är en original eller begränsad upplaga som beställts exklusivt för hotellet av 32 av Denvers mest begåvade konstnärer, i samband med Museum of Contemporary Art. En mångfald av stilar representeras i det stora antalet intimt skalade, originella konstverk.

Webblänkar

Kontakta oss

Har du redan ett konto?