Holiday Inn Dhaka City Centre

Lär dig hur Cvent Supplier Network fungerar
23 Shahid Tajuddin Ahmed Sharani Tejgaon Dhaka 1208

Bekvämligheter

Rumsfunktioner och gästservice

  • Internet
  • Rumsservice
  • Tvättservice

Företagstjänster

  • AV-funktioner

Fritidsaktiviteter

  • Gym

Avstånd från flygplats

  • 7.71 mi. från anläggningen

Parkering

  • Fri parkering

Holiday Inn Dhaka City Centre mötesutrymme

Totalt mötesutrymme2 649 kv. fot
Mötesrum4
Största rum231 kv. fot
Andra största rummet68 kv. fot
Filter

Gästrum

Totalt antal gästrum185
Enkel (1 säng)116
Dubbel (2 sängar)46
Sviter25
Pris för enkelrum (1 säng)80,00 US$ – 150,00 US$
Pris för dubbelrum (2 sängar)100,00 US$ – 170,00 US$
Skattesats26,5%

Lokala sevärdheter

Bangabandhu internationella konferenscenter

Kongresscenter
5 km bort
Landets enda mångsidiga kongressanläggning, Bangabandhu International Conference Center (BICC), har 17 (sjutton) platser för att hålla små till stora evenemang, statliga funktioner, sociala evenemang, seminarier, konferenser, produktlanseringar, årliga bolagsstämmor, mässor, utställningar, kulturprogram, realityshows etc. BICC har varit platsen för många kända ekonomiska, sociala och kulturella evenemang. Det har stolt varit värd för ett antal internationella konferenser och toppmöten genom åren.
Agargaon, Sher-E-Bangla Nagar, Dhaka
Dhaka, BD 1000

Bangladeshs nationalmuseum

Museum
3 km bort
Historien om Bangladesh National Museum är händelserik och härlig, kopplad som den har varit, i kronologisk ordning, med brittisk indisk historia, Pakistans födelse och upplösning, och uppkomsten av Bangladesh. Vid början av 1900-talet gav Lord Curzon, Indiens vicekung, genom sin politik för provinsiell omjustering den politiska grunden för inrättandet av ett museum i Dhaka. Han delade Bengalen den 16 oktober 1905. Den historiska staden Dhaka blev huvudstad i den nya provinsen östra Bengal och Assam. Följaktligen, Dhaka bevittnade en enorm fysisk tillväxt med allsidig utveckling.
Shahbag, Dhaka 1000
Dhaka, BD 1000

Bangladeshs nationalförsamlingshus

Historiska landmärken
3 km bort
Den konstituerande församlingen i Bangladesh och det första parlamentet höll sina sammanträden i byggnaden som nu rymmer premiärministerns kontor och som ofta kallas det gamla Shangshad Bhaban (gamla parlamentshuset). Det andra parlamentet höll också de flesta av sina sammanträden i denna byggnad, det sista sammanträdet den 10 juli 1981. Det var under det andra parlamentets mandatperiod som den nuvarande parlamentsbyggnaden, eller Shangshad Bhaban, belägen vid Sher-e-Bangla Nagar, blev funktionell. Den åttonde och för övrigt den sista sessionen inleddes den 15 februari 1982 i den nya byggnaden.
Dhaka 1207
Dhaka, BD 1207

Ahsan Manzil

Historiska landmärken
6 km bort
Ahsan Manzil (Ahsan Monjil) var det officiella bostadspalatset och säte för Nawab i Dhaka. Byggnaden ligger vid Kumartoli längs stranden av floden Buriganga i Dhaka, Bangladesh. Byggandet påbörjades 1859 och slutfördes 1872. Det byggdes i Indo-Saracenic Revival-arkitekturen. Det har utsetts till ett nationellt museum.
2/3 Islampur Rd, Dhaka
Dhaka, BD

Mer

Välkommen till Holiday Inn Dhaka City Centre, det första Holiday Inn i Bangladesh. Beläget i centrum av Bangladeshs diplomatiska zon och kommersiella distrikt. Vi erbjuder bekväma, rymliga och fullt utrustade rum med alla nödvändiga bekvämligheter för att göra din vistelse bekväm.

Webblänkar

Kontakta oss

Har du redan ett konto?