La Concha Key West

Lär dig hur Cvent Supplier Network fungerar
430 Duval Street Key West, FL 33040

Bekvämligheter

Rumsfunktioner och gästservice

 • Bagageförvaring
 • Concierge-tjänster
 • Rumsservice
 • Röstbrevlåda
 • Samtal (avgiftsfria)
 • Samtal (lokala)
 • Tvättservice
 • Utsikt (hav eller vatten)
 • Utsikt (urban)

Faciliteter

 • Catering på plats
 • Handikappanpassat
 • Hyrbilsservice
 • Presentshop
 • Restaurang på plats
 • Säkerhet på plats
 • Utrymme (privat)

Företagstjänster

 • AV-funktioner
 • Företagscenter

Fritidsaktiviteter

 • Gym
 • Utomhuspool

Anläggningens handikappanpassning

 • Flygplatsservice
 • Taxi

Avstånd från flygplats

 • 160 mi. från anläggningen

Parkering

 • Fri parkering
 • Betald parkering
 • Betjänad parkering35,00 US$ / dag
 • Bussparkering

La Concha Key West mötesutrymme

Totalt mötesutrymme560 kv. fot
Mötesrum1
Utrymme (privat)Tillgängligt
Utställningsutrymme2 000 kv. fot

Gästrum

Totalt antal gästrum160
Sviter12
Skattesats7,5%
Beläggningsgrad12,5%

Lokala sevärdheter

Tennessee Williams-teatern

Teater
3 mi. bort
Tennessee Williams Theatre är ett scenkonstcenter, ett medborgarcentrum, och ett samhällscenter. Det är baserat på Florida Keys Community College. TW Theater-komplexet är perfekt för flerdagarskonferenser eller endagsworkshops. Med breakout-rum, enkel parkering och flexibla sittplatser kan TW Theatre göra det enkelt att planera din nästa konferens eller workshop.
5901 Högskolevägen
Key West, FL, US 33040

Audubon House

Museum
1 mi. bort
Audubon House & Tropical Gardens erbjuder en avkopplande, pedagogisk miljö för familjer och besökare i alla åldrar. Huset planerades för rivning 1958 och räddades av Mitchell Wolfson Family Foundation. Stiftelsen är en ideell utbildningsinstitution. Detta var det första restaureringsprojektet i Key West, och anses fortfarande vara pärlan i öns restaureringsrörelse. Ett besök i Audubon House & Tropical Gardens är en utforskning av lokal historia och folklore, medan trädgårdarna erbjuder en frodig 1 hektar stor utsikt över tropiskt lövverk. Du kommer att njuta av att titta på verk av John James Audubon, världsberömd ornitolog. Det finns 28 första upplagan av Audubon verk i huset.
205 Whitehead Street
Key West, FL, US 33040

Mel Fishers sjöfartsmuseum

Museum
1 mi. bort
Mel Fisher Maritime Heritage Museum ligger på 200 Greene Street, Key West, Florida. Museet innehåller en omfattande samling artefakter från skeppsvrak från 1600-talet, som Henrietta Marie, Nuestra Senora de Atocha och Santa Margarita. Museet är uppkallat efter grundaren Mel Fisher.
Greene Street, 200
Key West, FL, US 33040

Harry Truman lilla Vita huset

Museum
9 minutes bort
Gå tillbaka i tiden till president Trumans era i Key Wests lilla vita hus. Som Floridas enda presidentmuseum användes det amerikanska vintervita huset faktiskt av presidenterna Truman, Eisenhower, Kennedy och Carter. Beläget på 111 Front Street, inne i Truman Annex.
111 Front St
Key West, FL, US 33040

Mallory Square

Rekreation
1 mi. bort
Mallory Square är ett torg som ligger i staden Key West, Florida, USA. Det ligger vid vattnet i Key Wests historiska gamla stadsdel, intill kryssningshamnen. Det ligger strax väster om norra änden av Duval Street, mot Mexikanska golfen. Den sträcker sig över hela Wall Street. Intill torget ligger Key West Shipwreck Historeum Museum och Old Post Office and Customshouse. Det är platsen för ”Sunset Celebration”, som anses vara en av stadens främsta turistattraktioner. ”Sunset Celebration” involverar hundratals turister som anländer varje natt för att se solnedgången. Firandet inkluderar konst- och hantverksutställare, gatuartister och matvagnar. Det börjar två timmar före solnedgången, varje dag på året.
1 Whitehead Street
Key West, FL, US 33040

Den sydligaste punkten i den kontinentala USt-punkten i det kontinentala USA

Historiska landmärken
7 minutes bort
Liknar en gigantisk boj, omgiven av svarta, gula och röda ränder, sitter den sydligaste punkten på kontinentala USA. Gå ner till hörnet av Whitehead & South Streets för att ta en bild framför detta berömda monument, som ligger bara 90 miles från Kuba.
Whitehead St & South St
Key West, FL, US 33040

Ernest Hemingways hem och museum

Museum
3 blocks bort
Utforska den lugna miljön där Amerikas mest legendariska författare och nobelpristagare, Ernest Hemingway, bodde och skrev sina mest anmärkningsvärda verk. Inbäddat i hjärtat av Old Town Key West, är denna vackra herrgård och ett nationellt historiskt landmärke där Hemingway hittade tröst och inspiration i över 10 år när han skrev sina produktiva mästerverk. Gå tillbaka i tiden med en guidad berättad rundtur i det spanska kolonialstilhemmet och frodiga trädgårdar. Njut av nyckfullheten hos mer än 60 katter som bor här, många ättlingar till Hemingways sextåiga katt
907 Whitehead Street
Key West, FL, US 33040

Florida Keys miljöupptäcktscenter

Museum
1 mi. bort
Res in i världen av de inhemska växterna och djuren i Florida Keys. Besök denna National Marine Sanctuary och njut av interaktiva utställningar som belyser livsmiljöerna och marina miljöer i Keys. Se en kopia av Aquarius undervattenslaboratorium och Living Reef-utställningen, med en 2 500 gallon revtank med levande koraller och tropiska fiskar.
35 E Quay Road
Key West, FL, US 33040

Mer

Inbäddat i hjärtat av Key West, La Concha Key West är en ledstjärna för tidlös elegans och modern komfort. Denna ikoniska destination, firad för sin rika historiska betydelse och livliga lokala kultur, erbjuder gästerna en oöverträffad upplevelse av lyx och äventyr. Från vårt lyxiga boende och främsta bekvämligheter till vårt främsta läge som sätter det bästa av Key West utanför dörren, varje detalj på La Concha är kuraterad för att fängsla dina sinnen och inspirera oförglömliga stunder. Dyk ner i vår utomhuspool och håll dina möten och evenemang med stil i våra rymliga mötesutrymmen. Oavsett om du utforskar Gamla stans förtrollande gator, sola sig på närliggande Key West-stränder, promenerar till Mallory Square, Sunset Pier, nattliv på Duval Street eller njuter av våra restauranger och spa-tjänster på plats, La Concha Key West är din port till den ultimata öflykten. Följ med oss och upptäck den perfekta blandningen av historisk charm och modern sofistikering, allt insvept i den avslappnade lyxen Key West är känd för.

Avbeställningspolicy

72 Timmar

Mer information

Beläget i Old Key West, vårt landmärkehotell ligger inom gångavstånd från stränder, parker, restauranger, barer, butiker, museer och Key West-attraktioner, inklusive Mallory Square, Ernest Hemingway Home, Key West Aquarium, och Fort Zachary Taylor State Park. Njut av shopping och middag på Duval Street, solnedgångssegel, eller spännande aktiviteter som dykning och snorkling. Oavsett om du längtar efter romantik eller avkoppling, vårt Key West-hotell är en enkel flykt i utkanten av Florida Keys.

Webblänkar

Kontakta oss

Har du redan ett konto?