Limelight Denver

Cvent Supplier Network ile ilgili ayrıntılar
1600 Wewatta Caddesi Denver, CO 80202

Promosyonlar

Unparalleled Local Journey; Small Group Promotion

01.04.2024 – 30.06.2024

Hub of Connection; Large Group Promotion

01.04.2024 – 30.06.2024

İhtiyaç tarihleri

  • 01.12.202407.12.2024

Puanlar

AAA
4

Ödüller

Otel Ağustos 2017'de açılmıştır. Bina altın LEED Sertifikasıdır.

Mekan Bilgileri

3D Event Space

Cvent Photo-realistic 3D Event Spaces give planners the ability to realize their vision down to the finest detail.

İmkanlar

Oda özellikleri ve misafir hizmetleri

  • Danışma hizmetleri
  • İnternet erişimi
  • Manzara (Dağ)
  • Manzara (Şehir)
  • Oda servisi
  • Sesli mesaj kutusu
  • Valiz emanet
  • Çamaşır yıkama hizmeti

Olanaklar

  • Alan (Dış)
  • Alan (Yarı özel)
  • Alan (Özel)
  • Hayvan dostu
  • Restoran
  • Tekerlekli sandalye erişimli
  • Yemek Hizmeti (Catering)

Ticari hizmetler

  • AV olanakları

Rekreasyonel faaliyetler

  • Sağlık kulübü

Mekan erişilebilirliği

  • Havaalanı servisi
  • Otobüs
  • Taksi
  • Tren

Ekipman

  • Dans pisti

Ulaşım

Union Station/Lower Downtown (LoDo) mahallesinin kalbinin merkezinde, 16th Street ve Wewatta Caddesi'nin köşesinde bulunan davetkar mekanımızı bulacaksınız. Şehrin ana ulaşım merkezinin platformunun sonunda oturuyoruz ve şehir merkezindeki otelimiz ile Denver Uluslararası Havaalanı (ve şehrin diğer bölgeleri) arasındaki tren hizmetini doğrudan erişilebilir ve uygun fiyatlı hale getiriyoruz. Denver Uluslararası Havaalanı'na Gidiş/Dönüş A-Line Hizmeti: A hatları otelin arka kapısının dışındaki Union Station platformuna ayrılır Havaalanına her 15 dakikada bir trenler kalkıyor Biletler her yön 10.50$ tutarındadır Denver Uluslararası Havalimanı'ndan yol tarifi: Pena Blvd.'yi havaalanından çıkarın Denver'a doğru 1-70 West'e çıkın 274 çıkışından 1-25 Güney'e doğru Ft. Collins/Colorado Springs 212B çıkışından Speer Blvd'ye çıkın. Çıkışın üstünde sola dönün Wewatta St"ye doğru sola dönün. 16. Cadde'den iki blok geçin ve otele doğru sağa dönün

Park

  • Vale$60,00 / gün
  • Sokağa park etme
  • Otobüs park

Havaalanına olan mesafe

  • 24 mil, mekana uzaklık

Limelight Denver Toplantı Yeri

Toplam toplantı alanı14.000 fitkare
Toplantı odaları9
En büyük oda3.496 fitkare
İkinci en büyük oda3.416 fitkare
Alan (Özel)7.185 fitkare
Alan (Yarı özel)5.016 fitkare
Alan (Dış)1.799 fitkare
Filtreler

Kat planları

Misafir odası

Toplam misafir odası200
Tek (1 yatak)125
Çift kişilik (2 yatak)52
Süit23
Tek Kişi (1 yatak) Ücreti$215,00 – $1.200,00
Çift kişilik (2 yatak) ücreti$215,00 – $1.200,00
Vergi oranı15,75%

Yerel İlgi Merkezleri

Tavernetta

Gece yaşamı
2 minutes uzakta
İtalya'nın yemek, şarap ve kültüründen ilham alan Tavernetta, taze el yapımı makarna, İtalyan tarafından yönlendirilmiş şarap ve alkollü içkiler listesi ve birinci sınıf misafirperverliği ile Denver'ın hareketli Union Station semtine la dolce vita stilini getiriyor.
1889 16. Cadde
Denver, CO, US 80202

Colorado Kongre Merkezi

Kongre merkezi
1 mil uzakta
Colorado Kongre Merkezi, Denver Şehir Merkezi"nde bulunan çok amaçlı bir kongre merkezidir..
700 14. Cadde
Denver, CO, US 80202

Coohills

Gece yaşamı
2 blocks uzakta
Yerel, bölgesel ve çiftlikten taze malzemelere odaklanan Coohills Restaurant and Bar, Avrupa'daki bar ve restoranlarda bulabileceklerinizi anımsatıyor. Ödüllü mimarlar Semple Brown'ın açık mutfak ve benzersiz modern iç tasarımı Coohills stilinin altını çiziyor! Popüler Lower Downtown (LoDo) Denver semtinde yer alan, sizi topluluk masasına gelmeye, iki veya daha fazla kişilik kendi samimi masanızda dinlenmeye veya Denver'ın dağ gün batımının tek güzel manzaralarından biriyle canlı bir içki için açık terasımızın tadını çıkarmaya davet ediyoruz.
1400 Wewatta Caddesi
Denver, CO, US 80202

Denver Sahne Sanatları Merkezi

Tiyatro
1 mil uzakta
Denver Sahne Sanatları Merkeziyiz En çok Broadway gösterilerimiz ve Tony ödüllü tiyatromuz ile tanınıyoruz, ancak tüm Rocky Mountain bölgesine mümkün olan en iyi sanat programı ve eğitimi ile hizmet veren kar amacı gütmeyen bir kuruluş olarak, bundan çok daha fazlasıyız.
1101 13. Cadde
Denver, CO, US 80202

Citizen Rail Restoranı+Bar

Gece yaşamı
Bölgesel Amerikan klasikleri ve çağdaş riffler içeren bir American Wood Fire Grill. Odun ateşinde ızgara yapma kavramı, Amerikan kültürünün derinliklerinde yankı uyandırıyor, ve misafirlerimiz gösteriyi ilk elden görüyor. Yerli sert ve meyveli ağaçların kullanımını içeren etkileyici bir Ahşap Fırınlı Izgara, Cook Hattının çapasıdır ve hattın bitişiğinde sergilenen bir Kuru yaşlandırma odası vardır..
1899 16. Cadde
Denver, CO, US 80202

Larimer Meydanı

Alışveriş
1 mil uzakta
Mile High City'nin en eski ve en tarihi bloğu olan Larimer Meydanı'ndaki binalar artık bağımsız mağazaların, şef odaklı restoranların ve canlı bar ve kulüplerin ilham verici bir karışımına ev sahipliği yapıyor.
1430 Larimer Caddesi
Denver, CO, US 80202

Tabor Merkezi'ndeki Colorado Atletik Kulübü

Rekreasyon
1201 16th Street Alışveriş Merkezi Ste 300
Denver, CO, US 80202

Çağdaş Sanat Müzesi

Müze
1 block uzakta
Denver Çağdaş Sanat Müzesi (MCA Denver), dönen sergiler ve halk eğitim programları aracılığıyla zamanımızın sanat ve kültürünü araştırıyor. Bölgesel, ulusal ve uluslararası sanatçıların yer aldığı MCA Denver, sanat ve fikirlerle yaratıcı deneyleri teşvik eden çok çeşitli sergiler sunmaktadır. Yetişkin ve gençlik eğitim programları ve diğer yaratıcı etkinlikler aracılığıyla, müze, kültürel olarak ilgilenen bir topluluk için yenilikçi bir forum görevi görür.
1485 Delgany Caddesi
Denver, CO, US 80202

Daha fazla

Mile High City'de keşif ve iş bağlantısı için bir merkez olan Limelight Denver'a hoş geldiniz. Otel, gezginleri ve yerlileri modern bir dağ estetiği ile yaratıcılık, konfor ve kentsel macera topluluğuna davet ediyor. Açık havada bir mutlu saatte kaynaşın, ardından beğenilen tesis bünyesindeki restoranımız Citizen Rail'de akşam yemeğine geçin. Ekibinizi, özel bir açık terasa açılan ve Denver'ın şehir merkezindeki canlanmanın merkez üssüne bakan güneşli bir toplantı alanında toplayın. Son derece samimi bir his için en büyük alanların bile parçalanabileceğini bilerek üç balo salonu, iki toplantı odası, iki teras ve ek fonksiyon öncesi alanlar arasından seçim yapın. Rocky Dağları manzaralı esnek, doğal aydınlatılmış toplantı alanlarımıza gelin, yürüyüş ve bisiklete binerek bir hafta sonu kalın - size nerede olduğunu söyleyeceğiz. Sizi Denver"a getiren şey ne olursa olsun, Limelight"ın deneyiminizi her şeyin merkezinden seçmesine izin verin.

İptal politikası

48 Saat Bireysel Rezervasyon İptal Politikası

Ek Bilgiler

Denver Sanat Sergimizi keşfedin - Pablo Picasso bir keresinde, “Sanat ruhun günlük yaşamın tozunu temizler” demişti. Limelight Denver'da, sadece ruhunuzu temizlemek için değil, aynı zamanda sizi Denver'ın yaratıcı ruhuna daha derin bir düzeyde bağlamak için otel genelinde orijinal sanat eserleri sergileniyor. Her eser, Denver'ın en yetenekli 32 sanatçısı tarafından Çağdaş Sanat Müzesi ile birlikte otel için özel olarak sipariş edilen orijinal veya sınırlı sayıda üretilmiş bir üründür. Çok sayıda, yakından ölçeklenmiş, özgün sanat eserlerinde çeşitli stiller temsil edilmektedir.

Web linkleri

Bize Ulaşın

Zaten bir hesabınız var mı?