Cvent Supplier Network

WRAP on Southbank

133 -139 City Road South Bank, Melbourne, Avustralya, 3006

Mekan Ayrıntıları

ZincirMinor Hotel Group
MarkalarOaks Hotels & Resorts
İnşa Edildiği Yıl-
Renove Edildiği Yıl-
Toplam toplantı alanı-
Misafir Odası-
Mekan TipiOtel

Sektör Derecelendirmeleri

AAA Tourism

İmkanlar

Oda özellikleri ve misafir hizmetleri
  • Çamaşır yıkama hizmeti
  • İnternet erişimi
Olanaklar
  • Kiralık araba hizmeti
  • Restoran
  • Yemek Hizmeti (Catering)
Ticari hizmetler
  • İş merkezi
Rekreasyonel faaliyetler
  • Kapalı havuz
  • Sağlık kulübü
  • Spa veya salon

Toplantı odaları

Toplantı odaları
1
Toplantı Odalarını Keşfet
Toplantı Odalarını Keşfet
Kurulum şemaları ve interaktif 3B kat planları ile mükemmel salonu bulun.

Konum

Ulaşım

Distance from airport 16.09 mi
Bölgedeki park olanağı
Ücretli park
Sokağa park etme
Looking for more vendor options?
Looking for more vendor options?
Oteller ve restoranlardan etkinlik mekanlarına, aktivitelerden daha fazlasına kadar tüm etkinlik ihtiyaçlarınız için güvenilir tedarikçilerden oluşan bir ağı keşfedin.

WRAP on Southbank Sık Sorulan Sorular

Sağlık & Güvenlik, Sürdürülebilirlik ve Çeşitlilik & Kapsayıcılık konularında WRAP on Southbank tarafından sıkça sorulan sorulara göz atın

Sürdürülebilir uygulamalar

WRAP on Southbank tesisi için kamuyla paylaşılan sürdürülebilirlik veya sosyal etki hedefleri/stratejisiyle ilgili yorumlarınızı veya linki paylaşın.
Oaks Hotels & Resorts is committed to reducing direct environmental impacts through (but not limited) to the following practices - Water Management / Wate Management / Energy Management
WRAP on Southbank tesisinin atıkların imhasıyla ve doğru yönlendirilmesiyle (ör. plastik, kağıt, karton vb.) ilgili bir stratejisi var mı? Cevabınız evet ise lütfen atıkların imhası ve doğru yönlendirilmesiyle ilgili stratejinizin ayrıntılarını paylaşın.
Yes, Oaks Hotels & Resorts aim to minimise the ecological footprint of our operations on the environment. Oaks continues to work with suppliers to reduce wasteful packaging, elimination of water bottles at conferences and working on recycle programs.

Çeşitlilik ve Kapsayıcılık

Yalnızca A.B.D.'deki oteller için: WRAP on Southbank tesisinin ve/veya ana şirketinin %51 oranında çeşitliliğin sağlandığı bir ticari işletme sertifikası var mı? Cevabınız evet ise aşağıdaki sertifikalardan hangisine sahip olduğunuzu belirtin.
Yanıt alınmadı.
Varsa, lütfen WRAP on Southbank tesisinin çeşitlilik, eşitlik ve kapsayıcılıkla ilgili taahhütleri ve girişimleri hakkındaki herkese açık raporunun bir bağlantı paylaşabilir misiniz?
Yanıt alınmadı.

Sağlık ve güvenlik

WRAP on Southbank tesisinin politikaları, kamu kurumlarının veya özel kuruluşlarının sağlık hizmeti tavsiyelerine uygun şekilde mı hazırlandı? Cevap evet ise lütfen bu uygulamaları geliştirmek için hangi kuruluşların kullanıldığını yazın.
Yes, Societe Generale de Surveillance(SGS)
WRAP on Southbank tesisi, kamuya açık alanları ve genel erişime açık olanakları (ör. toplantı odaları, restoranlar, asansör girişleri vb.) temizliyor ve sterilize ediyor mu? Cevabınız evet ise alınan yeni önlemleri açıklayın.
Yes, All our hotels follow cleaning protocols based on medical practices approved by the World Health Organization and certified by SGS. Public areas and facilities are disinfected every 1 hour. Rubbish and clean garbage are being removed every 1 hour.
Ready to send your inquiry?

Bu mekan profiliyle ilgili bir sorunu Cvent Supplier Network'e bildirin.