Kimpton Shinjuku Tokyo

Cvent Supplier Network ile ilgili ayrıntılar
3 Chome-4-7 Nishishinjuku Shinjuku Tokyo 160-0023

Promosyonlar

2X Points with IHG Business Rewards

15.03.2024 – 30.11.2024

İmkanlar

Oda özellikleri ve misafir hizmetleri

  • Danışma hizmetleri
  • İnternet erişimi
  • Manzara (Şehir)
  • Oda servisi
  • Çamaşır yıkama hizmeti

Olanaklar

  • Hayvan dostu
  • Restoran
  • Tekerlekli sandalye erişimli
  • Yemek Hizmeti (Catering)

Ticari hizmetler

  • AV olanakları
  • Video konferans

Rekreasyonel faaliyetler

  • Sağlık kulübü

Mekan erişilebilirliği

  • Metro
  • Otobüs
  • Taksi
  • Tren

Ekipman

  • Sahne
  • Taşınabilir duvarlar

Havaalanına olan mesafe

  • 13.67 mil, mekana uzaklık

Park

  • Ücretsiz park
  • Ücretli park

Kimpton Shinjuku Tokyo Toplantı Yeri

Toplam toplantı alanı10.764 fitkare
Toplantı odaları4
En büyük oda2.110 fitkare
İkinci en büyük oda1.776 fitkare
Sergi Alanı1.776 fitkare

Kat Planları

Menüler

Filtreler

Misafir odası

Toplam misafir odası130
Tek (1 yatak)86
Çift kişilik (2 yatak)44
Süit7
Vergi oranı10%

Yerel İlgi Merkezleri

Harajuku

Alışveriş
30 minutes uzakta
Kawaii kültürü ve genç modası, trend belirleyici yollarıyla tanınan enerjik bir bölge olan Harajuku'da teknik renklerde sergileniyor. Ünlü Takeshita Caddesi boyunca, gökkuşağı pamuk şekeri ve peynirli kek kreplerinden yavru kedi şeklinde kek ve panda ayılarına benzeyen dondurma külahlarına kadar çeşitli tatlı ikramlar sunan bir dizi hareketli butik ve yemek tezgahı bulacaksınız. İyi bir gözünüz varsa, vintage butikleri ziyaret edin ve seçimi gözden geçirmeye başlayın - gardırop oluşturan parçaları bulmanın inanılmaz bir yolu olabilir. Harajuku"nun pop kültürü sıcak noktasını her ziyaret ettiğinizde kalabalığa hazırlanın, ama hafta sonlarının en yoğun olduğunu bilin. Otele arabayla yaklaşık 15 dakika veya Shinjuku İstasyonu'na trenle sadece 4 dakika uzaklıktadır.

Shinjuku Gyoen

Park
2 km uzakta
Tokyo'nun kalbinde yer alan Shinjuku Gyoen, geleneksel Japon, İngiliz ve Fransız bahçe manzaralarının bir karışımını sunan sakin bir kaçış noktasıdır. Ziyaretçiler sakin yollarında dolaşabilir, çeşitli bitki örtülerine hayran kalabilir ve hareketli şehirde huzurlu bir vaha yaşayabilir. Shinjuku Gyoen, bir düzineden fazla farklı çeşitten oluşan çok sayıda kiraz ağacına ev sahipliği yapmaktadır. Otele yaklaşık 23 dakikalık yürüme mesafesindedir ve arabayla yaklaşık 8 dakika uzaklıktadır.
11 Naito-machi
Shinjuku-ku, JP_13, JP 160-0014

Tokyo Uluslararası Havaalanı

Havaalanı
22 km uzakta
Haneda Havaalanı, verimliliği ve şehre kolay erişimi ile ünlü Tokyo'ya önemli bir uluslararası geçit olarak hizmet vermektedir. Modern tesisler, alışveriş ve yemek seçenekleri ile gezginler Japonya'nın başkentine veya dışına sorunsuz bir geçiş yaşayabilirler.
Hanedakuko
Ohta-ku, JP_13, JP 144-0041

Kabukicho

Gece yaşamı
2 km uzakta
Kabukichō, Tokyo'nun daha güzel bir tarafını göstermesiyle tanınır, ancak duyular için bir şölen, eğlenceli bir gece gezintisi sağlayan parlak ve parlak bir cazibe merkezi koleksiyonu. Giriş dev bir neon kapı ile işaretlenmiştir ve buradaki resmi elçi, silüetin arasından bakarken göreceğiniz Godzilla'dır. Bir pachinko salonunda oynayın, bir dalış barında bir bira alın, küçük bir izakaya'da gece geç saatlerde yemek yiyerek yakıt ikmali yapın veya bir karaoke barda ciğerlerinizin tepesinde şarkı söyleyin - Kabukichō partiyi erken saatlere kadar devam ettirir. Kabukichō aynı zamanda mahalle modernize edilmeden önce zamanda geriye doğru bir adım olan Golden Gai'ye de ev sahipliği yapmaktadır. Küçük geçitlerle birbirine bağlanan altı dar sokaktan oluşan ağ boyunca, çoğu sadece bir avuç müşteriye sığabilecek kadar küçük olan 200'den fazla bar bulacaksınız. Yaklaşık 25 dakikalık yürüme mesafesindedir ve arabayla yaklaşık 13 dakika uzaklıktadır.

Yoyogi Parkı

Park
15 minutes uzakta
Bir zamanlar askeri geçit töreni alanı ve 1964 Olimpiyatları için sporcuların köyünün evi olan Shibuya'daki genişleyen Yoyogi Park'ta her zaman bir etkinlik vardır. Piknik yapın, otelden bisiklet alın ve patikalarda bisiklet sürün, doğal bir koşunun tadını çıkarın, bahçelerde dolaşın, çeşitli sokak sanatçılarını izleyin veya sadece arkanıza yaslanın ve insanları izleyin - görülecek çok şey var. İlkbaharda kiraz çiçekleri güzel bir görüntü sergiliyor, sonbahar ise sonbahar yapraklarının altın renklerini getiriyor. Yandaki Meiji Tapınağı'nı kaçırmayın - ünlü Şinto tapınağı, ülkenin dört bir yanından bağışlanan ve 1920'de tamamlanan inşaat sırasında elle dikilen 100.000'den fazla ağaçtan oluşan bir ormanla çevrilidir. Otele yaklaşık 25 dakikalık yürüme mesafesindedir ve arabayla yaklaşık 8 dakika uzaklıktadır.
2-1 Yoyogikamizonocho
Shibuya-ku, JP_13, JP 151-0052

Tokyo Metropolitan binası

İş bölgesi
5 minutes uzakta
Shinjuku İstasyonu'nun batısındaki Shinjuku Gökdelen Bölgesi'nde bulunan Tokyo Metropolitan Hükümet Binası, gözlem güvertelerinden şehir silüetinin muhteşem panoramik manzarasını sunmaktadır. Ziyaretçiler bu ikonik dönüm noktasının tadını ücretsiz olarak çıkarabilir ve Tokyo"nun nefes kesen manzaralarını yukarıdan seyredebilirler.. Otel, otele yaklaşık 5 dakikalık yürüme mesafesindedir.
8-1 Nişi-Shinjuku 2-chome
Shinjuku-ku, JP_13, JP 163-8001

Meiji Jingu Tapınağı

Tarihi sembol
15 minutes uzakta
Tokyo'da yer alan Meiji Jingu, İmparator Meiji ve İmparatoriçe Shoken'i onurlandıran saygın bir Şinto tapınağıdır. Sakin bir ormanla çevrili, geleneksel mimarisi ve sakin atmosferi, şehrin gürültüsünün ortasında manevi bir sığınak sunmaktadır. Bu kültürel mücevher, ziyaretçileri kutsal ritüelleri keşfetmeye ve Japonya'nın zengin mirasının özünü keşfetmeye davet ediyor.Otel yaklaşık 15 dakikalık yürüme mesafesindedir ve otele arabayla yaklaşık 5 dakika uzaklıktadır.
1-1Yoyogi-Kamizono-cho
Shibuya-ku, JP_13, JP 151-8857

Daha fazla

En iyi galeriler gibi, sanat enstalasyonlarından perakende pop-up'lara ve yerel olarak sevilen restoranlara kadar her zaman görülecek ve deneyimlenecek yeni bir şey vardır. Otel, şehrin en ikonik bölgelerinden biri olan hareketli Shinjuku bölgesinden enerjiyi emer ve içinde bir dilim huzur, rahatlatıcı bir teras barı, kusursuz hizmet ve batabileceğiniz yataklı lüks odalar ile sakin bir vaha sunmayı başarır. Delegeleriniz için ücretsiz Wi-Fi ve etkinlik küratörümüzle yaratıcı toplantı ve etkinlik konsepti danışmanlığı da dahil olmak üzere etkinliğinizi parlatacak bazı küçük ekstralar sunabiliriz. Kalabalığın arasından sıyrılacak bir etkinlik için, toplantı ve etkinlik alanlarımız Tokyo"daki hiçbir şeye benzemiyor. Sanat sergi alanı, düğünler, defileler için pisti olarak iyi çalışan çok işlevli bir alanımız ve ayrıca kutunun dışında fikirlerinizle özelleştirilmeyi bekleyen boş levhalar olan tavandan tabana güzel pencerelere sahip balo salonlarımız var. Shinjuku'nun ünlü gökdelen bölgesinde yer alan Kimpton Shinjuku Tokyo, kültür ve yaratıcılığın canlandığı yerdir. Toplantınız veya etkinliğiniz için doğru menüyü bulmak için yetenekli mutfak ekibimizle çalışma fırsatına sahip olacaksınız - vizyonunuzu tabağa taşımak için öneriler sunmaktan veya sıfırdan çalışmaktan mutluluk duyarız. Etkinliğinizin başarılı olmasını sağlamak için tüm ayrıntılarda size rehberlik etmeyi dört gözle bekliyoruz.

Web linkleri

Bize Ulaşın

Zaten bir hesabınız var mı?